Eladó Családi ház, Debrecen

#112402449

Eladó Családi ház

129 millió Ft

Debrecen
Alapterület:
211 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
688 m2
Cirkó

Debrecen Szabadságtelepen,Dévai utca-Kerecsen utcák között,2 lakóház ,688 m2-es,öntözőrendszerrel ellátott,több autó parkolására is megfelelő,2 utcára nyíló telken eladó,több generáció elszeparált együttélésére,de vállalkozásra is kiválóan alkalmasan.

A Dévai utca felől a régebbi építésű ház található,85 m2-es,2 szobás,konyha+étkezős,fürdőszobás,gáz és cserépkályha fűtéses ingatlan,amely 2002-ben került bővítésre és felújításra,akár bútorozottan is átvehető.

A nagyobb ház a Kerecsen utca felé esik,126 m2-es,kiváló elosztású,nappali+amerikai konyhás,4 hálószobás, fürdőszoba+2 wc-s,teraszos,gázkazán fűtéses,központi porszívóval és klímával felszerelt.2004-ben épült tégla falazattal,Catepall zsindelytetővel,garázzsal,Északi oldalon szigeteléssel.Igény esetén a kiváló tervezésnek köszönhetően,a padlás beépíthető és minimum 40 m2-el bővíthető a lakótér. 

A két lakóingatlant egy kb.30 m2-es nyári konyha-"dühöngő" helyiség köti össze,wc-vel és zuhanyzóval,illetve itt van a kazánház is.

A környék kifejezetten csendes,családias,pár perc sétával boltok,zöldséges,buszmegálló is elérhető,ahol 4-5 megállóval a Belvárosba juthatunk.

Előre egyeztetve rugalmasan megtekinthető,az ingatlan tehermentes,az ár alkuképes.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Panellakás
Téglalakás
Üzlethelyiség
Szántó
Zártkert