Eladó Téglalakás, Debrecen

#112401887

Eladó Téglalakás

23.9 millió Ft

Debrecen
Alapterület:
42 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Távfűtés egyedi méréssel

Debrecen abszolút Belvárosában,Szent Anna utca elején,egy folyosón 3 lakás,3 szintes,patináns társasház 1 emeletén eladó,külön-külön vagy akár egyben is.Az árak irányárak! Azonnal költözhető,tehermentesek!

Az 1. lakás 38 m2-es,nappali+étkezőkonyhás,1 nagy hálószobás,fürdőszobás,mért távhős,tégla falazatú,belső udvarra néző;irányára: 21,9MFt. 

A 2.lakás 42 m2-es,nappali+étkezőkonyhás,1 nagy hálószobás,fürdőszobás,mért távhős,tégla falazatú,Szent Anna utcára néző,2 erkélyes;irányára 23,9 MFt Ennek a fotói láthatóak a hírdetésben!

A 3.lakás 46 m2-es,nappali+étkezőkonyhás,1 nagy hálószobás,fürdőszobás,mért távhős,tégla falazatú,Szent Anna utcára néző;irányára 23,9 MFt

Az ingatlanok felújítása most fejeződött be,magában foglalta a teljes víz-villany vezetékek cseréjét,minőségi burkolatok lerakását,biztonsági bejárati ajtókat és teljesen új konyhabútort,szanitereket is.Tartozik hozzájuk külön pince,lehetőség van a belső udvaron ingyenes parkolásra is. A lépcsőház jelenleg felújítás alatt van,itt új lift kerül beszerelésre,a teljes villanyvezetékeket is kicserélték és rövid távú tervek között szerepel a külső renoválás.Befektetésre is tökéletes választás,nézze meg és tegyen ajánlatot!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése